Alla inlägg den 16 juni 2012

Av ali hosseinzadeh - 16 juni 2012 13:10

Att det pågår ett fult spel bakom kulisserna tror jag börjar stå klar för de flesta. Däremot är det svårt att veta anledningen bakom dem. Jag har sett rättegången mot Anders Breivik ett par gånger som visas direkt på SVT. Där kan man vara säker på att det pågår en hel del bakom ytan. Det enda man kan göra är förmodligen att gissa och spekulera kring vad som egentligen pågår.


Vissa grova linjer kan man använda i sin tolkning. Breivik är som sagt frimurare, vilket innebär att han tillhör den mest välorganiserade maffiaorganisationen som har Storbritannien, USA och Israel som sitt maktbas och som försöker dominera resten av världen. Man kan kalla den för maffiaorganisation, terroristgrupp, ja you name it. Det finns säkert många ettiketter som man kan ge den här organisationen.


Och det är den aspekten som man måste ta hänsyn till när man tolkar inslagen i rättegången mot Anders Breivik. Man står inte emot honom utan en riktigt omfattande organisation. En organisation som historiskt sätt alltid hämnas de som bestraffar dess medlemmar för de olika brott som de begår runt omkring världen. Inte ens Stalin kom undan illuminatis hämnd och det kommer förmodligen inte de som sätter Breivik bakom lås och bom heller att göra.


Det är det i rättegången som man måste tänka på. Nämligen att inte ge illuminati något öppet mål att angripa utan att sätta Breivik bakom lås och bom utan att någon specifik person får huvudansvaret för det.


Det pågår säkert också en hel del hot om våld bakom kulisserna som är just riktad mot centrala personer i rättegången. Kort sagt så pågår det ett fult spel och det är mycket vi missar. Men det är som sagt ändå möjligt att gissa sig till de grövre dragen i händelseutvecklingen även om man inte alltid kommer att gissa rätt. Det som man kan ha klart för sig är i alla fall att sakerna inte är som den ter sig vara.



                

Ovido - Quiz & Flashcards