Alla inlägg den 23 juni 2012

Av ali hosseinzadeh - 23 juni 2012 18:54

En sak som förmodligen de flesta har förstått är att feminismen och homosexuellas rättigheter ligger illuminati varm om hjärtat. Eftersom illuminati är onskans själv så får man hitta andra förklaringar till det än det filantropologiska och det tror jag att jag är på spåren.


Det ligger något i det som är den mest kända förklaringen, nämligen att illuminiati vill på det sättet försvaga och förtrycka den vita mannen, men det är inte hela sanningen.


Den vita mannen blir ju varken försvagad eller förtryckt om kvinnorna får sina rättigheter, i alla fall inte på den individuella planet. Både mannen och kvinnorna kan ju till och med få bättre livskvalitet i ett samhälle där det råder en större jämlikhet. Historiskt matiarkala samhällen har många gånger varit mer lyckliga och välmående. Men det är inte bara mer lycka och harmoni som karaktäriserar matriarkla samhällen, det vill säga samhällen där kvinnorna dominerar. En annan karraktärsdrag hos såna samhällen är en nästintill fullständigt frånvaro av våld. Det är ju bra men det är inte bara att matiarkala samhällen är mer fredliga utan de är helt inkapabla att starta och föra krig. Det kanske även förklarar illuminiatis förkärlek för demokratiska samhällen. Det är inte lätt att föra ett krig om alla ska vara med och bestämma, det säger sig själv.


Den här karaktären hos matriarkala och demokratiska samhällen förklarar helt enkelt varför illuminati har under så långt tid kämpat för feminism och demokrati och för att ändra karraktären hos världens länder åt det demokratiska och kvinnodominerade hållet, någonting som är på god väg att hända.


Anledningen till det är som sagt inte filantropolotiskt utan det som illuminati planerar för är en osynlig mansdominerad skuggsregering som dominerar över fredliga, feministiska och demokratiska länder.


Så att beskriva situationen som att illuminati använder feminismen för att förtrycka och försvaga den vita mannen är kanske inte helt rätt. Det är mer träffande att säga att illuminati vill ändra karaktären av världens länder för att de ska bli mer fogliga och lättare att styra. Samhällen som är i och för sig är mer harmoniska och främjar både mannens och kvinnans lycka men det är inte det syftet som driver illuminati så hårt att åstadkomma dem.


                                  . . .. .

Av ali hosseinzadeh - 23 juni 2012 15:44


Det är många som söker min blogg för att veta vad illuminati är för någonting. Jag har nämnt det lite i förbigående i början av bloggen men det känns relevant att nämna det igen och kanske försöka utveckla det lite mer.


Illuminati symboliseras många gånger av sigillen som finns på dollarn, en pyramid med ett öga längst upp. För att beskriva det lite närmare så är ögat världens dominerande bankväsende som har sitt maktbas i City of London och med Rotschild som centralfigur. Pyramiden är i sin tur illuminatis förlängda arm bestående av frimurarna. Breivik är kanske den mest aktuella frimuraren just nu, ett brödrarskap som alltså är illuminati och bankväsendets förlängda arm.


Men illuminati utgör inte bara ett mäktigt bankväsende utan kontrollerar också viktiga valutor som dollarn och brittiska pundet. De sitter alltså på en sits där de printar valutan, lånar ut det och tar ränta på det, och inte bara till amerikaner och britter utan till hela världen med tanke på att dollarn är den viktigaste och enda reservvalutan i världen, tills nu i alla fall.


Men illuminiatis och Rotschild kärlek till valutor stannar inte där. Nu vill man få kontroll över framtidens världsvaluta som baseras på koldioxid. Det verkar i alla fall vara illuminatis nästa stora projekt och en viktig fas i dess utveckling.



                  


Ovido - Quiz & Flashcards